Päivän suosituin: Marja - perinteinen korttiennustaja

Lue luonnehoroskooppi

Skorpioni

Skorpioni

24.10. - 22.11.

Skorpioni on intuitiivinen, intohimoinen ja väsymätön elämän tutkija, joka haluaa aika ajoin elämäänsä draamaa. Skorpioni tuntee vetoa kaikkeen mystiseen ja saattaa tutkia jopa rajatieteitä. Skorpioni on luonteeltaan salaperäinen ja hänen voi olla vaikea keskustella todellisista tunteistaan. Skorpioni voi olla hiljainen ja syvällinen, kunnes Skorpioni toimii ajoittain mustavalkoisesti ja kyynisesti. Voimakkaat tunteet voivat hallita Skorpionin elämää ja halusta voi tulla pakkomielle, Skorpioni suhtautuu harvoin neutraalisti mihinkään asiaan.

Skorpioni suhtautuu työhönsä hyvin perusteellisesti ja uskoo vakaasti siihen, että itsepintaisuus lopulta voittaa. Hän saattaa tuhlata voimavarojaan turhaan ollessaan hyvinkin sitkeä saadakseen tahtonsa läpi. Aineellinen turvallisuus on hänelle tärkeää ja hän on valmis näkemään vaivaa sen eteen. Skorpioni haluaa sopeutua yhteiskunnan vaatimuksiin, vaikka se olisi vastoin hänen luontoaan ja johtaisi syyllisyydentunteisiin. Skorpionia kiinnostaa metafysiikka, lääketiede ja okkultismi. Elämän ja kuoleman kysymykset.

Skorpionin luonteenpiirteisiin kuuluu vahva seksuaalisuus ja omistushaluisuuskin, mutta samalla hän on omistautuva kumppani. Skorpioni tuntee syvästi ja intuitiivisesti ja ymmärtää usein ihmisen sisintä paremmin kuin uskoisi pelkkään ulkokuoreen. Jos Skorpioni pystyy näkemään omien henkilökohtaisuuksien yli, hän voi nähdä kokonaisuuksia todella kirkkaasti. Tähän vaaditaan se, että Skorpioni tekee itsensä kanssa pohjatyön, eikä mene sieltä, mistä aita on matalin. Skorpioni tekee juuri niin kuin itse haluaa.

Skorpioni on uskollinen ja intohimoinen kumppani. Skorpioni ei halua satunnaisia suhteita, hän panostaa suhteisiin, joilla on merkitystä. Parhaiten Skorpionin rinnalle soveltuvat toiset veden merkit, Kalat ja Ravut, jotka herkkinä tunneihmisinä pystyvät ymmärtämään hänen salattuja tunteitaan. Kauriin kanssa Skorpioni pystyy rakentamaan kestävän ja vakaan suhteen, ja toisetkin maan merkit, Neitsyt ja Härkä tulevat hyvin hänen kanssaan toimeen, mutta tulen merkkien kanssa Skorpioni kokee yleensä lyhyen suhteen. Ilman merkit eivät ymmärrä hänen intohimonsa voimaa ja ahdistuvat hänen omistushalustaan.

Avainsanat:Voima, vahvuus, karisma, syvällisyys, intensiivisyys, intuitio, mystisyys

Hallitseva planeetta:Mars, Pluto

Onnen päivä:Lauantai

Onnen väri:Tummanpunainen, musta

Onnen kivi:Turkoosi, opaali

Elementti:Vesi

Luonne:Kiinteä

Laatu:Feminiininen, negatiivinen

Metalli:Teräs, rauta

Kukka:Tulppaani, ohdake, punainen ruusu, orvokki, gerbera, pelargonia

Eläin:Hyönteiset, äyriäiset

Onnenluku:7

Terveys:Skorpioni hallitsee sukuelimiä ja paksusuolta. Hyvä vastustuskyky, lihasjännitystä.

Tunnettuja tähtimerkin edustajia:Pablo Picasso, Marie Curie, prinssi Charles

Oinas

Oinas

Härkä

Härkä

Kaksoset

Kaksoset

Rapu

Rapu

Leijona

Leijona

Neitsyt

Neitsyt

Vaaka

Vaaka

Skorpioni

Skorpioni

Jousimies

Jousimies

Kauris

Kauris

Vesimies

Vesimies

Kalat

Kalat